Fogyatékossággal élő személyek részére tájékoztatás

A Polgári Bank elkötelezett a fogyatékkal élő személyek esélyegyenlőségének megteremtése mellett a banki szolgáltatások igénybevétele terén. Minden lehetséges eszköz alkalmazásával törekszik arra, hogy a társadalomban fogyatékkal élők csoportjai a fogyatékossággal nem érintett ügyfelekkel azonos minőségű, de speciális igényeikhez igazodó szolgáltatásokban részesülhessenek és ezzel elősegítse a fogyatékossággal élő ügyfeleik számára a pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést.

A Bank kiemelt figyelmet fordít a pénzügyi szolgáltatások igénybevétele és a személyes ügyintézés esetében is a fogyatékkal élők – a fogyatékosság jellege és mértéke szerint - milyen különleges elbánásban kell, hogy részesüljenek.

A fogyatékkal élő személyek felelős pénzügyi döntése érdekében a személyes odafigyelés mellett (időpontegyeztetés lehetősége, tárgyaló biztosítása) a Bank a szerződéskötést megelőzően speciális tájékoztatási módot alkalmaz fogyatékossággal élő ügyfeleinek igényeihez igazodóan, amely lehet a dokumentumok felolvasása, vagy az írásbeli tájékoztatások megismerésének segítésére irányul.

Annak érdekében, hogy a Polgári Bank Zrt. felmérje fogyatékossággal élő ügyfelei igényeit, az ügyfelekkel együttműködve, speciális igényeiket kérdőíves módszerrel felmérve törekszik a megfelelő megoldásra. A << kérdőív >>  a Polgári Bank Zrt. honlapján elérhető és bármely bankfiókunkban anonim kitölthető.

A hitelintézetekben a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférését előíró szabályokról szóló 22/2016. (VI.29.) NGM rendelet szerinti, a fogyatékos ügyfelek igényei és száma alapján készített << szolgáltatási térkép >> és << fióklista >> elérhetősége.

Aktuális


Hír

Tájékoztató Apple téves tranzakciók

2024. július 1.

Hír

Sajtóközlemény

2024. június 28.

Hír

Informatikai rendszer karbantartás 2024.07.04.

2024. június 26.

Kiemelt termékek


Magansz Babavaro kiem 350x186 2024 02 15

Babaváró Hitel

BŐVEBBEN

Nyisson számlát nálunk, akár 21 522 Ft jóváírással!

BŐVEBBEN
Magansz Piaci kamat lakcelu kiem 350x186 2024 02 15

Lakáscélú kölcsön piaci kamatozással

BŐVEBBEN
ATM&Fiók kereső
map ATM&Fiók kereső
Árfolyamok
map Árfolyamok
Vállalati hirdetmény
map Vállalati hirdetmény
Lakossági Hirdetmény
map Lakossági Hirdetmény
Csalásmegelőzés
map Csalásmegelőzés
kartyaletiltas
Kártyaletiltás

Elveszítette vagy ellopták bankkártyáját?

Bankkártyáját letilthatja a Polgári Bank Zrt. munkatársainak segítségével:

0-24 óráig a (06 1) 373-33-99 telefonszámon

személyesen munkaidőben a legközelebbi fiókunkban.

Kapcsolat
map Kapcsolat